Els Nostres Serveis

Som una empresa especialitzada en material professional per a esports d’hivern. Líders en instal·lació i projectes per a estacions d’esquí.
Oferim un servei integral d’assessorament i instal·lació per a cada projecte.
Tots els nostres productes compleixen amb les normatives de seguretat i qualitat de la CE:

EQUIPAMENT PER A ESTACIONS D'ESQUÍ

Tenim una gran varietat d’equipaments per a estacions d’esquí, des de rampes pels mes grans, fins a inflables pels més petits.

DISTRIBUICIÓ D'ACCESSORIS

Estan construïts amb materials de primera qualitat, on disposem d’un gran nombre d’acabats diferents; com ara la fusta.

TÈXTIL PROFESSIONAL

Dissenys exclusius per lluir uniformes únics i una sofisticació tècnica per suportar les diferents condicions climàtiques més adverses.

SOLUCIONS PER LLOGUERS D'ESQUÍ

Les zones  de lloguer de material d’esquí han de ser resistents i aguantar el pas de centenars d’esquís al dia. KORALP, gràcies al seu departament d’investigació garanteix una bona optimització de l’espai d’emmagatzematge.

CINTES TRANSPORTADORES

Les nostres cintes transportadores SUNKID han estat desenvolupades per les condicions més dures per fer-ne un ús en exteriors d’àrees d’esquí, ja que són molt resistents a la intempèrie.

TAQUILLES

Les taquilles són un gran invent per mantenir tot l’equip ordenat, segur i a punt de tornar-lo a utilitzar. Tenim diferents acabats, però la fusta de pi és un gran avantatge, ja que aporta un encant de muntanya espiritual.

INNIVACIÓ ARTIFICIAL

Els canons DEMAC LENKO impressionen amb un volum de producció de fins a 110m3 per hora. Gràcies a la seva potència, l’excel·lent qualitat de la neu, un baix consum d’eficiència energètica i un manteniment mínim, els converteixen amb un èxit de vendes.

Consulta els nostres productes per botigues